LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Χίλαρι: «Κρίμα, τόσες καλές ντομάτες, χαμένες»

Χίλαρι: «Κρίμα, τόσες καλές ντομάτες, χαμένες» Facebook Twitter
1

Ανακουφισμένη που δεν τραυματίστηκε κανείς, καθόλου προσβεβλημένη  αλλά λυπημένη «που σπαταλήθηκαν τόσες καλές ντομάτες», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζοντας την επεισοδιακή υποδοχή που της επιφύλαξαν διαδηλωτές κατά την επίσκεψη της στην Αίγυπτο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε δηλώσεις της απέδωσε το ξέσπασμα στη νευρικότητα που επικρατεί σχετικά τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην Αίγυπτο.

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι κανένα από τα «αυτοσχέδια βλήματα» δεν προσέκρουσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ.

1

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Στην Αίγυπτο υπήρχε ο θεσμοθετημένος βιασμός των διαδηλωτριών από τις δυνάμεις ασφαλείας και δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει επί αδελφών μουσουλμάνων. Τα ίδια και χειρότερα και στο Ιράν. Η Μόνικα τους μάρανε;Να γιατί χρειάζεται συνειδητή και σταθερή άρνηση των μπουρδο-παραδόσεων. Νισάφι με δαύτες.