Χίλαρι: «Κρίμα, τόσες καλές ντομάτες, χαμένες»

Χίλαρι: «Κρίμα, τόσες καλές ντομάτες, χαμένες» Facebook Twitter
1

Ανακουφισμένη που δεν τραυματίστηκε κανείς, καθόλου προσβεβλημένη  αλλά λυπημένη «που σπαταλήθηκαν τόσες καλές ντομάτες», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζοντας την επεισοδιακή υποδοχή που της επιφύλαξαν διαδηλωτές κατά την επίσκεψη της στην Αίγυπτο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε δηλώσεις της απέδωσε το ξέσπασμα στη νευρικότητα που επικρατεί σχετικά τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην Αίγυπτο.

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι κανένα από τα «αυτοσχέδια βλήματα» δεν προσέκρουσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / To Ιράν προειδοποιεί για «ανεπανόρθωτη καταστροφή» αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές του εγκαταστάσεις

Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα πλήξει «ανεπανόρθωτα» τις ενεργειακές υποδομές σε ολόκληρη την περιοχή, διατηρώντας τις τιμές της ενέργειας σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα
THE LIFO TEAM
Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Στην Αίγυπτο υπήρχε ο θεσμοθετημένος βιασμός των διαδηλωτριών από τις δυνάμεις ασφαλείας και δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει επί αδελφών μουσουλμάνων. Τα ίδια και χειρότερα και στο Ιράν. Η Μόνικα τους μάρανε;Να γιατί χρειάζεται συνειδητή και σταθερή άρνηση των μπουρδο-παραδόσεων. Νισάφι με δαύτες.