Μοσκοβισί: Ο αντίκτυπος του Brexit θα πλήξει τη Βρετανία το 2017 και το 2018

Μοσκοβισί: Ο αντίκτυπος του Brexit θα πλήξει τη Βρετανία το 2017 και το 2018 Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Το κόστος για τη βρετανική οικονομία από την αβεβαιότητα που προκάλεσε η ψήφος υπέρ του Brexit θα είναι υψηλότερο φέτος και την επόμενη χρονιά, δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, αναγνωρίζοντας ότι η Βρετανία δεν επλήγη άμεσα από το δημοψήφισμα πέρυσι.


«Η αβεβαιότητα θα έχει έναν πιο απτό αντίκτυπο στη βρετανική οικονομία το 2017 και το 2018», δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί σε συνέδριο στις Βρυξέλλες, αφού αναγνώρισε ότι η Βρετανία είχε καλύτερες των αναμενόμενων επιδόσεις αμέσως μετά το περσινό δημοψήφισμα.


Ο ρυθμός ανάπτυξης της βρετανικής οικονομίας διαμορφώθηκε στο 0,6% σε τριμηνιαία βάση μεταξύ του Οκτωβρίου και του Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της χώρας ONS.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM