Απεργία την Πρωτομαγιά

Μοσκοβισί: Ο αντίκτυπος του Brexit θα πλήξει τη Βρετανία το 2017 και το 2018

Μοσκοβισί: Ο αντίκτυπος του Brexit θα πλήξει τη Βρετανία το 2017 και το 2018 Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Το κόστος για τη βρετανική οικονομία από την αβεβαιότητα που προκάλεσε η ψήφος υπέρ του Brexit θα είναι υψηλότερο φέτος και την επόμενη χρονιά, δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, αναγνωρίζοντας ότι η Βρετανία δεν επλήγη άμεσα από το δημοψήφισμα πέρυσι.


«Η αβεβαιότητα θα έχει έναν πιο απτό αντίκτυπο στη βρετανική οικονομία το 2017 και το 2018», δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί σε συνέδριο στις Βρυξέλλες, αφού αναγνώρισε ότι η Βρετανία είχε καλύτερες των αναμενόμενων επιδόσεις αμέσως μετά το περσινό δημοψήφισμα.


Ο ρυθμός ανάπτυξης της βρετανικής οικονομίας διαμορφώθηκε στο 0,6% σε τριμηνιαία βάση μεταξύ του Οκτωβρίου και του Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της χώρας ONS.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ