Γερμανία: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο

Γερμανία: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο Facebook Twitter
0

Ο τραυματισμένος άντρας που είχε κλειστεί σε εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, συνελήφθη από την αστυνομία στο κελάρι του κτιρίου, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

 

Ο άντρας φαίνεται να είναι ψυχολογικά ασταθής, ενώ αντίθετα με τις αρχικές αναφορές ήταν άοπλος. Επίσης, έφερε ελαφρά τραύματα, ενώ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου θα περάσει από ψυχιατρική αξιολόγηση.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας εργάζονταν στο εστιατόριο “Ντουμπρόβνικ,” στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος, δεν είχε κάποιες απαιτήσεις, ενώ δεν απείλησε κανέναν. Το περιστατικό αυτό, δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια, τόνισε ο ίδιος αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM