ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γερμανία: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο

Γερμανία: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο Facebook Twitter
0

Ο τραυματισμένος άντρας που είχε κλειστεί σε εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, συνελήφθη από την αστυνομία στο κελάρι του κτιρίου, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

 

Ο άντρας φαίνεται να είναι ψυχολογικά ασταθής, ενώ αντίθετα με τις αρχικές αναφορές ήταν άοπλος. Επίσης, έφερε ελαφρά τραύματα, ενώ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου θα περάσει από ψυχιατρική αξιολόγηση.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας εργάζονταν στο εστιατόριο “Ντουμπρόβνικ,” στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος, δεν είχε κάποιες απαιτήσεις, ενώ δεν απείλησε κανέναν. Το περιστατικό αυτό, δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια, τόνισε ο ίδιος αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

 

0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κουβανός καλλιτέχνης Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα βγαίνει από τη φυλακή για να φύγει στην εξορία

Πολιτισμός / Ο Κουβανός καλλιτέχνης Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα βγαίνει από τη φυλακή για να φύγει στην εξορία

Ο Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα, από τις πιο γνωστές μορφές της καλλιτεχνικής διαφωνίας στην Κούβα, αναμένεται να φύγει για τις ΗΠΑ μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης.
THE LIFO TEAM
Η Βενετία ξεσηκώνεται κατά της «διπλωματίας του σούπερ γιοτ»

Διεθνή / Η Βενετία ξεσηκώνεται κατά της «διπλωματίας του σούπερ γιοτ»

Η άφιξη του 117 μέτρων γιοτ του Αμερικανού πρέσβη Τίλμαν Φερτίτα προκάλεσε διαδηλώσεις στη Βενετία, σε μια πόλη που βλέπει την τουριστικοποίηση, τον πλούτο και την πολιτική ισχύ να δένουν ξανά στην ίδια προκυμαία.
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν δημοπρασία για εξόρυξη στον βυθό σε έκταση σχεδόν όσο η Ελλάδα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν δημοπρασία για εξόρυξη στον βυθό σε έκταση σχεδόν όσο η Ελλάδα

Η κυβέρνηση Τραμπ ανοίγει τον δρόμο για εξόρυξη μετάλλων στον βυθό γύρω από την Αμερικανική Σαμόα, παρά τις προειδοποιήσεις για περιβαλλοντική καταστροφή και τις αντιδράσεις των τοπικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM