Τελικός Champions League: Κυκλοφοριακό χάος στην Κωνσταντινούπολη - Πηγαίνουν στο γήπεδο τρέχοντας οι φίλαθλοι

Τελικός Champions League: Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Κωνσταντινούπολη -Πηγαίνουν στο γήπεδο με τα πόδια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στις 22:00 διεξάγεται ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη και ήδη η κίνηση στους δρόμους είναι ασφυκτική. 

Σε βίντεο που έχουν γίνει ήδη viral με αφορμή τον τελικό του Champions League που αναμένεται να τον παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές, φαίνονται φίλαθλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο τρέχοντας προκειμένου να αποφύγουν την κίνηση και να φτάσουν στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» εγκαίρως.

Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνονται φίλαθλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο τρέχοντας προκειμένου να αποφύγουν την κίνηση και να φτάσουν στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» εγκαίρως.

Οι διοργανωτές του μεγάλου ραντεβού πρότειναν στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία για να φτάσουν στο γήπεδο.

Πολλοί οπαδοί επέλεξαν το μετρό, με συνέπεια να υπάρχει μέχρι και δίωρη αναμονή για την επιβίβαση τους από το κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε πως ελπίζει ο τελικός να τελειώσει γρήγορα χωρίς παράταση και πέναλτι, επειδή η κίνηση στην Κωνσταντινούπολη είναι ανυπόφορη.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM