Σώος ο ποδοσφαιριστής της Νις που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Γάλλος ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με έναν ποδοσφαιριστή της γαλλικής Νις, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα.

Ο λόγος για τον 22χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή Αλεξί Μπεκά Μπεκά, ο οποίος είναι σώος και αβλαβής, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μετά την παρέμβαση των μονάδων έκτακτης ανάγκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Νις σήμερα το πρωί ανέβηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της γέφυρας Μανιάν στη Νίκαια και απείλησε να πέσει στο κενό από ύψος 100 μέτρων, πάνω στον αυτοκινητόδρομο Α8.

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων, πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή και να τον διασώσουν, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Marca, το περιστατικό φέρεται να σχετίζεται με ερωτική απογοήτευση.

Λόγω του έκτακτου αυτού περιστατικού, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α8 επιβραδύνθηκε καθώς λειτουργούσε μία μόνο λωρίδα, ενώ σημειώθηκε μποτιλιάρισμα με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Σημειώνεται πως η Νις, η ομάδα που αγωνίζεται ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των δημοσιογραφικών δραστηριοτήτων της που είχαν προγραμματιστεί για αυτήν την Παρασκευή, ενώ συνεδριάζει μια ομάδα κρίσης για το περιστατικό.

-Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία, εάν ανησυχείτε για άτομο του περιβάλλοντός σας ή έχετε χάσει κάποιον οικείο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην 24ωρη Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία 1018. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε για να ζητήσετε βοήθεια ή συμβουλευτική στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Με πληροφορίες από Marca

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ