Final Four: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού

Final Four: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
Ο Κώστας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
0

Μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε και πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα.

Εμφανώς χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την απόδοση του αδερφού του, Κώστα Αντετοκούνμπο, ο «Greek Freak» εκτελώντας χρέη δημοσιογράφου, πήρε το μικρόφωνο και δεν δίστασε να κάνει συνέντευξη με τον αδερφό του. Σημειώνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η πρώτη φορά που βλέπει από κοντά Final 4 της Εuroleague και ταξίδεψε προκειμένου να καμαρώσει τον αδερφό του.

Γ.Α: «Πως αισθάνεσαι; Ήσουν νευρικός»;
Κ.Α¨«Είχα τόσο άγχος! Ήμουν ενθουσιασμένος. Όταν ξεκίνησε το ματς, μου έφυγε το άγχος».
Γ.Α: «Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης»;
Κ.Α: «Σίγουρα η άμυνά μας, τους κρατήσαμε στους 57 πόντους».
Γ.Α: «Και μια τελευταία ερώτηση. Τελείωσε η δουλειά»;
Κ.Α: «Όχι δεν έχει τελειώσει! Μένει ένα παιχνίδι ακόμα»


Μιλώντας στην κάμερα της Euroleague ΤV πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ανέφερε πως «είναι το πρώτο μου φάιναλ φορ Euroleague. Είμαι εδώ για τον αδερφό μου. Είναι συναρπαστικό να είμαι εδώ. Είναι η πρώτη μου παρουσία, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Έχω δει αρκετό κόσμο να έχει ταξιδέψει από μακριά για να στηρίξει την ομάδα του. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλeς τις ομάδες. Kαλή επιτυχία σε όλους και φυσικά στον αδερφό μου». 

Μετά το τέλος του αγώνα και το «εισιτήριο» του Παναθηναϊκού για τον τελικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέληξε λέγοντας πως «χάρηκα πολύ που κέρδισε η ομάδα του αδελφού μου, μακάρι να το σηκώσει! Ήμουν πιο αγχωμένος από εκείνον. Μακάρι την Κυριακή να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Είτε βάλει 25 πόντους, είτε δυο.

»Τον χάρηκα σήμερα, δεν κατέβασε κεφάλι, χαίρομαι να τον βλέπω όταν απολαμβάνει το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Τον εμπιστεύομαι. Όσον είναι ο Κώστας στο παρκέ, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Όχι μόνο ο αδελφός μου, αλλά και ο Σλούκας! Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή! Είπα στον Πίπεν πως αυτό που είδε δεν ήταν τίποτα! Να έλθει να δει έναν τελικό στην Ελλάδα».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM