Euro - Μάρκους Ράσφορντ: Δέχομαι την κριτική για την απόδοσή μου αλλά δεν θα ζητήσω συγγνώμη για το ποιος είμαι

Euro - Μάρκους Ράσφορντ: Δέχομαι την κριτική για την απόδοσή μου αλλά δεν θα ζητήσω συγγνώμη για το ποιος είμαι Facebook Twitter
EPA
0

Ρατσιστικές επιθέσεις δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας, Μάρκους Ράσφορντ μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020. O ίδιος, σχολιάζοντας τις κριτικές, δήλωσε υπερήφανος για αυτό που είναι.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε σαν αλλαγή λίγο πριν το τέλος της παράτασης του τελικού του Euro 2020 (Ιταλία – Αγγλία), ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει στη φάση των πέναλτι. Στη συνέχεια, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση για την απόδοσή του στον αγώνα, μέσω των social media.

Μάλιστα, η μεγάλη τοιχογραφία στο Withington στο νότιο Μάντσεστερ με την φωτογραφία του παίκτη βανδαλίστηκε, με γκράφιτι που είχε υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια. Η Αστυνομία του Μάντσεστερ δήλωσε ότι δεν έχει προβεί σε συλλήψεις, ωστόσο διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό.

Ο Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι που έχασε, τονίζοντας ότι δέχεται την κριτική για την απόδοσή του στον αγώνα, αλλά όπως επεσήμανε δεν θα απολογηθεί ποτέ ούτε για το ποιος είναι ούτε για το από που προέρχεται.

Σημειώνεται ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η Ποδοσφαιρική Ένωση καταδίκασαν τις επιθέσεις εναντίον του παίκτη.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM