Τσίπρας: «Η επιμήκυνση είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε»

Τσίπρας: «Η επιμήκυνση είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε» Facebook Twitter
3

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο «Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς» στην Πορταριά του Βόλου, είπε μεταξύ άλλων, ότι σε όχι μακρινό καιρό, η κυβέρνηση  θα αποπειραθεί να εμφανίσει ως εθνική επιτυχία την επιστροφή στη δραχμή. Μιλώντας για την επιμήκυνση, ανέφερε ότι η επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής είναι «ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε».

 Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κρίση αποκτά όλο και πιο βαθιές διαστάσεις, με αποτέλεσμα-όπως είπε- η Ευρώπη να οδεύει ολοταχώς  προς τη διάλυση. Μέσα σε αυτή τη συγκυρία, -παρατήρησε,- είναι απαραίτητο ένα εναλλακτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM