Τη Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου με την Κωνσταντοπούλου θα δώσει απαντήσεις ο Μητρόπουλος

Τη Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου με την Κωνσταντοπούλου θα δώσει απαντήσεις ο Μητρόπουλος Facebook Twitter
4

Συνέντευξη Τύπου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει τη Δευτέρα ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος σήμερα άφησε αιχμές για παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους εναντίον του. Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Μητρόπουλος κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Νικολούδη να ενημερώσει αν, και ποιο, κυβερνητικό στέλεχος παρενέβη προκειμένου να καταθέσει ο εισαγγελέας αίτημα για άρση της ασυλίας του για την υπόθεση φοροδιαφυγής μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή.

«Δεν προδίδω τους φίλους μου, αλλά είμαι σκληρός όταν προσπαθούν να με σπιλώσουν, είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος, με αφορμή τις πληροφορίες ότι θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίμαχη υπόθεση.

Ο κ. Μητρόπουλος επικαλέστηκε σειρά αποφάσεων, δικαστικών και διοικητικών, καθώς και γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εκ των οποίων προκύπτει, όπως αναφέρει, ότι η φορολογική του υπόθεση είναι «παραγεγραμμένη προ πολλών ετών», ενώ το πρόστιμο που του επιβλήθηκε παραγεγραμμένο και κατ΄ουσίαν παράνομο, σχεδόν στο σύνολό του.

Έκανε λόγο για απόπειρα σπίλωσης και είπε ότι θα μιλήσει για το θέμα και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ενώ τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στη Βουλή, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα μιλήσει και θα αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία σκιά σχετικά με τη φορολογική του υπόθεση, που φέρεται να είναι σε εκκρεμότητα. "Αύριο θα αποδείξω πως δεν υπάρχει καμία σκιά" πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως δεν θα δεχτεί να τον σπιλώσουν.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις εναντίον του στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κατά καιρούς δηλώσεις του κατά της συμφωνίας, σημείωσε ότι «θα έπρεπε να απορρίψω το τρίτο μνημόνιο η καρδιά μου πήγαινε στο Όχι, αλλά η καρδιά μου οδήγησε σε μια ερμαφρόδιτη μεσοβέζικη στάση εντιμότητας».

πηγή: ΣΚΑΙ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ