Στο κέντρο της Αθήνας περπάτησαν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, που επισκέφθηκαν καταστήματα της περιοχής την Πέμπτη. 

 

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης. Στη συνέχεια, οι δυο τους έκαναν βόλτα στην αγορά, για πάνω από 30 λεπτά, ενώ συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος.

 

«Άμεσες και στοχευμένες δράσεις αναμένονται σύντομα», ανέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε σχετική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ερμού.

 

 

Την προηγούμενη Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί το Παγκράτι. Εκεί συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής, μετά τις πρώτες ημέρες της πρώτης φάσης για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

 

Επίσκεψη Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας 

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζομένους είχε και ο Αλέξης Τσίπρας. Από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενος από τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Χριστόφορο Βερναρδάκη. 

 

Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζόμενους για τα προβλήματα και την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με ανθρώπους από τον χώρο της εστίασης, σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται το ΑΠΕ.