Στην Αθήνα ο βαν Ρομπάι

Στην Αθήνα ο βαν Ρομπάι Facebook Twitter
0

 

Την  Αθήνα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι ο οποίος θα παρουσιάσει την ελληνική μετάφραση του βιβλίου του «Η Ευρώπη στη θύελλα - Υποσχέσεις και προκαταλήψεις».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 17:30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο, με ομιλητές τον ίδιο, τον πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκά Τσούκαλη και τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά.

Στις 8 το βράδυ τον κ. Ρομπάι θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας ενώ  θα επισκεφτεί και τα γραφεία της Frontex.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM