Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ για Αποστολάκη: Από αποστάτης, άξιο στέλεχος που παγιδεύτηκε- Ο σταλινισμός ζει

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ για Αποστολάκη: Από αποστάτης, άξιο στέλεχος που παγιδεύτηκε- Ο σταλινισμός ζει Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Μαίνεται η σφοδρή κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, για την υπόθεση του Ευάγγελου Αποστολάκη

«Ο σταλινισμός ζει», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στη νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Ευάγγελο Αποστολάκη, έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να μην αναλάβει τελικά υπουργός Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του ανασχηματισμού

«Μέσα σε 2 ώρες, από ένας αποστάτης που εξαγοράστηκε, ο κ. Αποστολάκης μετατράπηκε, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα “άξιο στέλεχος” που παγιδεύτηκε», δήλωσε ο κ. Οικονόμου. 

«Όταν αποδέχθηκε την πρόταση συναίνεσης, καθυβρίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα χειρότερα λόγια. Όταν ύστερα από τις απειλές δείλιασε, δεν τήρησε το λόγο του και “συνεμορφώθη προς τας κομματικάς υποδείξεις”, επαινείται. Ο Σταλινισμός ζει», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Με αυτή τη δήλωση ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ανέφερε ότι «όπως προκύπτει από δήλωση του κ. Αποστολάκη», ο κ. Μητσοτάκης «επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του». 

Νωρίτερα, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του κ. Αποστολάκη να μην δεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα, το Μαξίμου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ, που είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ. 


 
«Ο κ. Αποστολάκης απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων. Δείλιασε μπροστά στις απειλές του ΣΥΡΙΖΑ. Υποτάχθηκε στο κόμμα του και υπαναχώρησε στο κάλεσμα να υπηρετήσει την πατρίδα. Κρίμα για την υστεροφημία του», ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκείνη την πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης ο Γιάννης Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας «αξιοθρήνητο» το ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «στοχοποίησε με τόσο χυδαίο τρόπο ένα πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να συμβολίσει την εθνική συνεννόηση».  


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ