«Ο κ. Σαμαράς ζητά κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό»

«Ο κ. Σαμαράς ζητά κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί ότι την ώρα που η κυβέρνηση δίνει σκληρή μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, εκείνος ζητά κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό.

«Την ώρα που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δίνουν σκληρή μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, ο κ. Σαμαράς εκφράζει τους μύχιους πόθους του. Ζητά κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό προκειμένου να υπογράψει και να εφαρμόσει ό,τι ζητούν οι δανειστές. Άραγε, αυτές τις σκέψεις τις κρατά για τον εαυτό του ή τις μοιράζεται με Ευρωπαίους αξιωματούχους;» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM