ΝΔ: Ο Τσίπρας να μιλήσει για τις ηχογραφήσεις Βαρουφάκη, δεν μπορεί να κρύβεται

ΝΔ: Ο Τσίπρας να μιλήσει για τις ηχογραφήσεις Βαρουφάκη, δεν μπορεί να κρύβεται Facebook Twitter
φωτό αρχείου/eurokinissi
0

Σκληρή κριτική στον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, και στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ασκεί η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις ηχογραφήσεις του τότε υπουργού Οικονομικών στις συνεδριάσεις του Eurogroup.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της σχολιάζει τις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε πως «έδινα όλα τα Eurogroup με στικάκια στο υπουργικό Συμβούλιο όπως είχα υποχρέωση», διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε ηχογράφησε τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει θέση και να απαντήσει «όχι μόνο, πια, για το αν ήξερε αλλά κυρίως για το αν συντόνιζε και έδινε τις εντολές για όσα καταστροφικά για την αξιοπιστία της χώρας καταγγέλλει ο κ. Βαρουφάκης».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι οι ηχογραφήσεις των Eurogroup όχι μόνο έγιναν εν γνώσει του κ. Τσίπρα και των υπουργών του αλλά συνεχίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της «περήφανης διαπραγμάτευσης» με το υλικό να παραδίδεται στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Πρέπει να απαντήσει όχι μόνο, πια, για το αν ήξερε αλλά κυρίως για το αν συντόνιζε και έδινε τις εντολές για όσα καταστροφικά για την αξιοπιστία της χώρας καταγγέλλει ο κ. Βαρουφάκης».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ο Κασσελάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για αναδόμηση αλλά έφερε αποδόμηση»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ο Κασσελάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για αναδόμηση, αλλά έφερε αποδόμηση»

Ως την «πιο τυχερή κυβέρνηση του τελευταίου μισού αιώνα» σε επίπεδο δημοσιονομικό χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο καθηγητής και πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης, μιλώντας στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ