Μητσοτάκης από Θάσο: Στοίχημα η αναμόρφωση του ΕΣΥ, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματα του ΕΚΑΒ

Μητσοτάκης από Θάσο: Στοίχημα η αναμόρφωση του ΕΣΥ, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ
0

Τη Θάσο επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την Καβάλα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των δεύτερων εκλογών 2023, που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής, συνομίλησε με καταστηματάρχες, κατοίκους και τουρίστες, ενώ στην ομιλία που εκφώνησε έθεσε ξανά τα διλήμματα των δεύτερων εκλογών 2023. 
 
«Σε αυτή την κάλπη, συγκρούονται ουσιαστικά δύο διαφορετικές κοσμοθεωρίες για το πώς αντιλαμβανόμαστε και την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για εμάς, το κύριο μέλημα είναι πώς θα “μεγαλώσει η πίτα”. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι μειώνοντας τους φόρους έρχονται επενδύσεις και δημιουργούνται νέες δουλειές», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.  
.
«Αν πάμε να υπερφορολογήσουμε ξανά τις επιχειρήσεις, μην περιμένουμε να έχουμε καλύτερους μισθούς την επόμενη μέρα», επεσήμανε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στην αναβάθμιση του ΕΣΥ, επισημαίνοντας ότι αυτό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία.  

«Ξέρουμε τις προκλήσεις, γνωρίζουμε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας. Τα προβλήματα που δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα με το ΕΚΑΒ, πρέπει να τα διορθώσουμε. Και θα τα διορθώσουμε. Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Θα είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα η αναμόρφωση του ΕΣΥ», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα πρόσφατα περιστατικά με τον θάνατο της 63χρονης στην Κω και της 19χρονης στη Νέα Μάκρη, λόγω έλλειψης ασθενοφόρων. 

Μητσοτάκης από Θάσο: Στοίχημα η αναμόρφωση του ΕΣΥ, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ
Μητσοτάκης από Θάσο: Στοίχημα η αναμόρφωση του ΕΣΥ, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Τους ξέρουμε, τους μάθαμε

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και τόνισε ότι τα διλήμματα είναι πολύ καθαρά, σε ό,τι αφορά τις δεύτερες εκλογές 2023. 

«Οι πολίτες πια νομίζω ότι μας γνωρίζουν όλους. Δεν πρόκειται να πειστούν από οποιαδήποτε απόπειρα οβιδιακής μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν να μας πείσουν τώρα, ότι σε τέσσερις εβδομάδες θα αλλάξουν και θα πετύχουν όλα αυτά τα οποία δεν πέτυχαν τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση. Τους ξέρουμε, τους μάθαμε. Ο ελληνικός λαός τους απέρριψε», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας πως στις πρώτες κάλπες δεν συνετρίβη μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η τοξικότητα, οι ύβρεις, ο πολακισμός και η χυδαιότητα.  

Μητσοτάκης από Θάσο: Στοίχημα η αναμόρφωση του ΕΣΥ, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM