Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι σαν τον σκίουρο, χώνει ένα νύχι στο δέντρο να γαντζωθεί

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι σαν τον σκίουρο, χώνει ένα νύχι στο δέντρο να γαντζωθεί Facebook Twitter
0
Για την επένδυση στις Σκουριές και το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί αλλά και για τις πιθανότητες να γίνουν πρόωρες εκλογές μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του στον Σκάι, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι έχει λογική σκίουρου που χώνει τα νύχια στο δέντρο για να γαντζωθεί. 
Για το θέμα με την Eldorado ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε μεταξύ άλλων: "Η επένδυση έχει γίνει, ο επενδυτής έχει βάλει χρήματα. Το θέμα είναι να δούμε τι κάνουμε τώρα. Εμείς θέλουμε να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, πρέπει η εταιρεία να λειτουργεί με παράταση της διαδικασίας για να εξεταστούν οι φάκελοι. Σαφώς και πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι, αλλά η επένδυση δεν μπορεί να περιμένει, φαίνεται έτσι ότι δεν θέλουμε τις επενδύσεις. ο πρωθυπουργός είναι δηλητηριασμένος από την νοοτροπία του κρατισμού. Η Ένωση Κεντρώων θέτει το ζήτημα του ορυκτού πλούτου, η χώρα πρέπει να κερδίζει κάτι επιπλέον από αυτή την επένδυση. Δηλαδή εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει μια επιχείρηση να πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά ταμεία, να πληρώνει και ένα 8-10% στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό το θέμα θα το θέσουμε στην Βουλή να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα και η κυβέρνηση".
Για την κυβέρνηση
«Μια κυβέρνηση πέφτει, όταν την προδίδουν οι βουλευτές, αλλά αυτοί, επειδή θα χάσουν και το μισθό τους, δεν θα ξανάρθουν και ποτέ στην εξουσία με αυτά που κάνουν, επομένως,όσο μείνουν κάνουν,όπως ο σκίουρος, όταν πάει σε ένα δέντρο, χώνει ένα νύχι στο δέντρο, να γαντζωθεί. Λογική σκίουρου έχει ο Τσίπρας». Η χώρα θα καταστραφεί όπως πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι πολύ πιθανό να βγούμε και το ευρώ. Φυσικά, υπογράφουν τα πάντα για να μείνουν λίγο ακόμη στην εξουσία. Δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις και βρίζουμε τους ξένους πιστωτές ότι είναι τοκογλύφοι και θα μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια. Εμείς έχουμε βρει τους αργόμισθους και τους παραβατικούς στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα; Ο λαός είναι απογοητευμένος και για αυτό δεν αντιδρά. Το ΠΑΣΟΚ πρόδωσε, η ΝΔ πρόδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε, πως να ξεσηκωθεί ο λαός, αφού δεν έχει ελπίδα και άλλη πρόταση.
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM