Εκλογές 2023: Συγχαρητήρια Μπάιντεν και Μακρόν στον Μητσοτάκη

Εκλογές 2023: Συγχαρητήρια Μπάιντεν και Μακρόν στον Μητσοτάκη Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Συγχαρητήρια μηνύματα για την επανεκλογή του στις εκλογές 2023 έστειλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όσο και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέφερε για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023 στην Ελλάδα και την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «εκ μέρους του λαού των ΗΠΑ συγχαίρω τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επανεκλογή του, ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας στο πλαίσιο των κοινών προτεραιοτήτων για την προώθηση της ευημερίας και της περιφερειακής ασφάλειας. Μαζί - ως Σύμμαχοι, εταίροι και φίλοι - η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες υπερασπίστηκαν τη δημοκρατία».

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας καθώς και με την ελληνοαμερικανική κοινότητά μας στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσουμε αυτή την κληρονομιά». 

Επίσης, με μήνυμά του στο Twitter, έστειλε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Εμανουέλ Μακρόν. «Συγχαρητήρια αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη, φίλε και συνεργάτη της Γαλλίας. Ας συνεχίσουμε μαζί το έργο που έχει αναληφθεί για μια ισχυρότερη και πιο κυρίαρχη Ευρώπη». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρέντι Μπελέρης: Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Πολιτική / Φρέντι Μπελέρης: Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

«Σύντομα η περιπέτειά μου τελειώνει και θα μπορέσω να εκτελέσω απερίσπαστος τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες» δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης σε Ερντογάν: Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να ανακαλύψουν δήθεν διαχωρισμούς ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη

Πολιτική / Μαρινάκης σε Ερντογάν: Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να ανακαλύψουν δήθεν διαχωρισμούς ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός «κατακτητές» του Νίκου Δένδια προς τους Τούρκους «δεν θα μπορούσε να είναι πιο θρασύς»
LIFO NEWSROOM
Ο Ερντογάν στοχοποιεί τον Δένδια: Ανήθικη η δήλωση περί κατοχής - Ο Μητσοτάκης «να τον βάλει στη θέση του»

Διεθνή / Ο Ερντογάν στοχοποιεί τον Δένδια: Απρεπής η δήλωση περί κατακτητών - Ο Μητσοτάκης «να τον βάλει στη θέση του»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός «κατακτητές» του Νίκου Δένδια προς τους Τούρκους «δεν θα μπορούσε να είναι πιο θρασύς»
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε τις τουρκικές φιέστες μίσους στα Κατεχόμενα

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε τις τουρκικές φιέστες μίσους στα Κατεχόμενα

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι καταδικάζει επίσης τις «απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, που προσβάλλουν, για άλλη μια φορά, την μνήμη των θυμάτων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο»
LIFO NEWSROOM