Βουλή: Αρχίζει η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2023

Βουλή Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Αρχίζει σήμερα το απόγευμα στην ολομέλεια της Βουλής η πενθήμερη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2023. 

Η συζήτηση θα αρχίσει με τις τοποθετήσεις των γενικών εισηγητών των κομμάτων, παρουσία του πρωθυπουργού, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί το Σάββατο, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών. 

Το νομοσχέδιο του προϋπολογισμού έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Οι βουλευτές της ΝΔ το υπερψήφισαν, ενώ καταψήφισαν εκείνοι των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το αργότερο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η συζήτηση του προϋπολογισμού και θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία.  
 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM