Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη

Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη Facebook Twitter
2

Η βουλευτική ιδιότητα ανέβαλε αυτή τη φορά τη δίκη του Ηλία Κασιδιάρη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Η δίκη του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία είχε προγραμματιστεί και ήταν στο πινάκιο του Εφετείου Αθηνών αλλά σβήστηκε και θα κληθούν να αποφασίσουν οι συνάδελφοι του βουλευτές αν θα αρθεί η ασυλία του για να δικαστεί.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του, για να δικαστεί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ειναι να μην χαιρεσαι που οι βουλευτες της Χ.Α εχουν ευθυγραμμιστει πληρως με τις συμπεριφορες των αλλων συναδελφων τους?Αραγε αυτη η βουλευτικη ασυλια γιατι χρησιμοποιειται ως ασπιδα σε οτιδηποτε κανει ενας πολιτικος και οχι για τις πολιτικες πραξεις του, που ειναι και ο λογος που θεσπιστηκε?