Αδωνης: Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αχάριστος θα είχε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο (ηχητικό)

Αδωνης: Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αχάριστος θα είχε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο (ηχητικό) Facebook Twitter
7

Το εγκώμιο του εμπλεκόμενου στη λίστα Λαγκάρντ και στα Panama Papers Σταύρου Παπασταύρου έπλεξε ο αντιπρόεδρος της Νέας δημοκρατίας, μιλώντας το πρωί στον Alpha. Ο Γεωργιάδης είπε ότι ο Παπασταύρου ήταν ένας σκληρός διαπραγματευτής με την Τρόικα ως σύμβουλος Σαμαρά και ένας top δικηγόρος για αυτό κάποιοι πολύ πλούσιοι τον επέλεξαν ώστε να  τους στήσει offshore εταιρείες. «Όλα έγιναν εξαιτίας των μεγάλων του ικανοτήτων», τόνισε.

«Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος θα έπρεπε να είχε δώσει το όνομά του σε δρόμο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ρωτά τον Πρόεδρο του κόμματος αν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις.

Η ανακοίνωση:

«Το εγκώμιο του Σταύρου Παπασταύρου φρόντισε να πλέξει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. Αφού  εξήρε τις υψηλού επιπέδου ικανότητες του στενού συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Αδ. Γεωργιάδης δεν δυσκολεύτηκε να κατηγορήσει τον ελληνικό λαό ως “αχάριστο” επειδή δεν έχει προχωρήσει στην ονοματοθεσία δρόμου με το όνομα του.


Εκφράζουμε την «αλληλεγγύη» μας στον Αδ. Γεωργιάδη και στο δίκαιο αίτημα του. Ωστόσο, θα θέλαμε να διευκρινίσει αν αρκεί η ονοματοθεσία ενός ελληνικού δρόμου με το όνομα “Στ. Παπασταύρου” ή αν θα πρέπει να απευθύνει το αίτημα του στον Παναμά και τις Παρθένες Νήσους, ως ελάχιστο φόρο τιμής ! 


Επίσης, ζητάμε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς ικανότητες του Στ. Παπασταύρου αναφέρεται, οι οποίες μάλιστα είχαν “στριμώξει”, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, τον Πολ Τόμσεν, την περίοδο που ο σταρ των λιστών Λαγκάρντ και Παναμά είχε τη θέση του επικεφαλής στην ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα.
Συμμερίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την θέση του Αδ. Γεωργιάδη; Θα εξακολουθήσει ο νέος επικεφαλής της ΝΔ να καλύπτει τον εκλεκτό του κ.Σαμαρά;».




7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM