Σλοβάκος ΥπΟΙΚ: Τελευταίες συνομιλίες για την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο - Έχουμε όλοι απαυδήσει

Σλοβάκος ΥπΟΙΚ: Τελευταίες συνομιλίες για την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο - Έχουμε όλοι απαυδήσει Facebook Twitter
EPA/THIERRY MONASSE
3

Οι συνομιλίες με την Ελλάδα που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο πιθανόν θα τραβήξουν έως την Κυριακή και θα είναι οι τελευταίες για το θέμα αυτό, τόνισε σήμερα ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών Πέτερ Καζίμιρ.  «Έχουμε όλοι απαυδήσει. Σε μια ρεαλιστική βάση, περιμένω οι διαπραγματεύσεις να τραβήξουν έως την Κυριακή», είπε.

«Είναι πραγματικά η τελευταία συνάντηση για το θέμα αυτό. Ταξιδεύουμε στις Βρυξέλλες είτε για να εγκρίνουμε μια συμφωνία... είτε, εάν δεν υπάρχει συμφωνία, θα μιλήσουμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες της χρεοκοπίας ενός κράτους-μέλους της ευρωζώνης», επισήμανε, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα και η καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε ότι το Eurogroup του Σαββάτου είναι αποφασιστικής σημασίας για την Ελλάδα. Ερωτηθείσα για το κατά πόσο εξετάστηκε το σενάριο να μη βρεθεί λύση το Σάββατο, η Μέρκελ είπε πως δεν είναι σε θέση να κάνει εικασίες για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης, τονίζοντας ότι η πολιτική βούληση υπάρχει από παντού για να βρεθεί μια λύση. «Ελπίζουμε πως μια συμφωνία θα επιτευχθεί το Σάββατο», ανέφερε.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM