Κορωνοϊός: Επαφές Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς - Με βιντεοκλήση αύριο το ραντεβού με Τσίπρα

Κορωνοϊός: Επαφές Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς - Με βιντεοκλήση αύριο το ραντεβού με Τσίπρα Facebook Twitter
3

Κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά από αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Αύριο, στις 18.00 στο γραφείο του στη Βουλή αναμένεται να συνομιλήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Όπως ανακοινώθηκε, η συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί με βιντεοκλήση, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες "Μένουμε σπίτι".

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγο νωρίτερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, είχε το απόγευμα ο διευθυντής του Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου. 

Σύμφωνα με πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καλόγηρου επικοινώνησε με τον κ. Δημητριάδη προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM