Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Νίκος Κοτζιάς μέσω Twitter, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι ζήτησε μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

 

H επίθεση έρχεται μία μέρα μετά την οριστική, όπως όλα δείχνουν, ρήξη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΡΑΤΤΩ, καθώς η πολιτική κίνηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δεν θα μετάσχει στις εθνικές εκλογές. «Το ΠΡΑΤΤΩ δεν θα μετάσχει στις εκλογές της 7ης Iουλίου. Καλούμε μέλη και στελέχη μας, φίλες και φίλους, συμμαχήτριες και συμμαχητές να ψηφίσουν στις εκλογές του Ιουλίου δημοκρατικά, πατριωτικά, προοδευτικά και αριστερά, σύμφωνα με τη συνείδησή τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το ΠΡΑΤΤΩ. 

 

Σήμερα, με ανάρτησή του, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας: «Το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι αριστερά. Ούτε το να λες "καλύτερα δεξιός δήμαρχος παρά του Πράττω". Ή να διαρρέεις ότι Πράττω ζήτησε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Ποτέ μου δεν ζήτησα θέση και ουδείς αυτή τη φορά μου πρότεινε οτιδήποτε. Σύντροφοι κόφτε το».

 


Χθες το βράδυ, ο Νίκος Κοτζιάς διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία για πιθανή συνεργασία του με το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη στις εθνικές εκλογές.