Οργή Καμμένου στο Twitter για τη συνάντηση Ζάεφ - Σόρος

Οργή Καμμένου στο Twitter για τη συνάντηση Ζάεφ - Σόρος Facebook Twitter
0

Την «έκρηξη» του Πάνου Καμμένου στο Twitter, προκάλεσε μία φωτογραφία από τη συνάντηση του σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος. 

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ», έγραψε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Η συνάντηση Ζάεφ - Σόρος έγινε στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός.

Το τετ α τετ γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter με μια φωτογραφία. Όπως έγραψε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

«Η ένταξη της "Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ.

Τον Οκτώβριο, ο Πάνος Καμμένος είχε κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι έχει χρηματοδοτήσει με δισεκατομμύρια δολάρια εθνικιστικές οργανώσεις των Σκοπιανών. 

«Για τον Τζ. Σόρος που έχει μοιράσει δισεκατομμύρια εδώ και δεκαετίες σε όλες τις αλυτρωτικές οργανώσεις των Σκοπιανών δεν μιλά κανένας. Τον Σόρος που συκοφαντουσε την Ελλάδα παρουσιάζοντας την ως «μπαμπούλα» των Βαλκανίων», είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM