Την άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά.

 

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του το ΠΡΑΤΤΩ, η προσφυγή έρχεται «ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις».

 

Η κίνηση του Νίκου Κοτζιά, κάνει λόγο για κινήσεις που «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας».

 

Προσθέτει, δε, ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

 

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει, με αυτόν τον τρόπο παρέχει τη δυνατότητα στον Πάνο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης «τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του».

 

«Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο "Εθνικός ψεύτης" και ένας κοινός συκοφάντης».

 

Πριν λίγα 24ωρα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε προβεί σε βαρύτατους υπαινιγμούς κατά του Νίκου Κοτζιά, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ για «μία νέα πολιτική συμμαχιών».

 

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», έγραψε στο Twitter ο πρώην κυβερνητικός εταίρος, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για χρηματισμό ή κάποια άλλη συμφωνία και συνδιαλλαγή.

 

Μετά την ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε νέο «τιτίβισμα» κατά Κοτζιά. 

 

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε λίγο νωρίτερα στο Twitter ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.