Τζανακόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η απόφαση Κοτζιά να παραιτηθεί

Τζανακόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η απόφαση Κοτζιά να παραιτηθεί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Πολιτικά ακατανόητη και μη ερμηνεύσιμη χαρακτήρισε την απόφαση του Νίκου Κοτζιά να παραιτηθεί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην  ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα Κοτζιάς ή Καμμένος. «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο δίλημμα. Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται από κανέναν», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και εξήγησε ότι δεν υπήρξε καμία προσυμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων πριν από το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι το μήνυμα που εξέπεμψε το υπουργικό συμβούλιο ήταν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και γι' αυτό είναι ακατανόητη η στάση του κ. Κοτζιά.

Ο Δημήτρης Τζανακοπουλος ανέφερε ότι στο υπουργικό συμβούλιο υπήρξε δέσμευση από όλους και τον Πάνο Καμμένο ότι δεν θα ταυτιστεί ποτέ με την ΝΔ για να πέσει η κυβέρνηση. Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. 

«Και ο κ. Ζάεφ και ο κ. Τσίπρας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα στα Βαλκάνια. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ο κ. Ζάεφ έχει θέσει ως προσωπικό του ζήτημα, τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τον στηρίζουμε και περιμένουμε ότι θα κάνει όσα πρέπει για να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της» υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αλλος ενας διαχωρισμος πραγματικης πραγματικοτητας και πραγματικοτητας ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσιπρας στην ουσια κρεμασε τον Κοτζια για τα ματια του Πανουλη και αυτοι τα βλεπουν ολα καλα. Μακαρι να ερθουν οι εκλογες το συντομοτερο να ξεμπερδευουμε.