«Ως «ομολογία ήττας» και «απέλπιδα προσπάθεια συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας» χαρακτηρίζει κυβερνητικό στέλεχος τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξη στο Action 24, ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει στη Βουλή πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου.

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης «θα επιβεβαιώσει το νέο αδιέξοδο του, μετά και τις αποκαλύψεις για την offshore εταιρία της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι» και θα πρόκειται για «ομολογία ήττας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

 

«Eάν όντως ο κ. Μητσοτάκης προχωρήσει σε πρόταση μομφής, θα πρόκειται για ομολογία ήττας. Απλά θα επιβεβαιώσει εμφατικά το νέο αδιέξοδό του μετά και τις αποκαλύψεις για την offshore της συζύγου του, για την οποία δεν έχει το ούτε το θάρρος ούτε την ευθιξία να απαντήσει. Θα πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί υπόλογος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κυβερνητικού αξιωματούχου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ