Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
0

Οι πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι ενώθηκαν για να κάνουν την πρώτη τους σόλο επίσημη βασιλική εμφάνιση μπροστά στην κάμερα. 

Σε βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των γονιών τους, Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, τα τρία νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας κάνουν στον 94χρονο ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό και φυσιολάτρη Ντέιβιντ Ατένμπορο από μια ερώτηση ο καθένας τους- ενώνοντας τις φωνές τους για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές προκλήσεις. 

Πρώτος ξεκινά ο 7χρονος Τζορτζ που λέει, «Γεια σου Ντέιβιντ Ατένμπορο. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το επόμενο ζώο που θα εξαφανιστεί;», με τον Ατένμπορο να απαντά πως ελπίζει αυτό να μην συμβεί ξανά. 

Μετά την σίγουρη και καθαρή φωνή του Τζορτζ, έρχεται η 5χρονη Σάρλοτ που ελαφρώς αγχωμένη, ρωτά: «Γεια σου Ντέιβιντ Ατένμπορο, μου αρέσουν οι αράχνες. Εσένα σου αρέσουν;». 

Τελευταίος παίρνει τον λόγο ο 2 ετώ Λούι που ρωτά τον Ατένμπορο ποιο ζώο του αρέσει περισσότερο, προφέροντας ταυτόχρονα με χαριτωμένο και πολύ αστείο τρόπο την λέξη «animal». 


Το βίντεο σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πολύς κόσμος ακούει τις φωνές των τριών παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.  

Στο παρελθόν έχουν ακουστεί να λένε κάποιες λέξεις, όπως όταν πέρυσι εξερευνούσαν τον κήπο της μητέρας τους στο Chelsea Flower Show. 

Το περασμένο σαββατοκύριακο, οι πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλέτον δημοσίευσαν μερικές οικογενειακές φωτογραφίες από τον κήπο του Παλατιού του Κένσιγκτον όπου συναντήθηκαν με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο. 

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM