Star Wars: Ετοιμάζεται νέα ταινία, με την υπογραφή του Τάικα Γουαϊτίτι

Star Wars: Ετοιμάζεται νέα ταινία, με την υπογραφή του Τάικα Γουαϊτίτι Facebook Twitter
EPA
0

Ο Τάικα Γουαϊτίτι όχι μόνο θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία «Star Wars», αλλά θα συνυπογράψει και το σενάριό της.

Ο 48χρονος Νεοζηλανδός βραβεύθηκε με το Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου φέτος, για την ταινία «Jojo Rabbit», της οποίας ήταν σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και πρωταγωνιστής.

Ο Γουαϊτίτι θα αναλάβει το σενάριο της νέας ταινίας «Star Wars» μαζί με την Κρίστι Γουίλσον- Κερνς, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ με την ταινία «1917». Ήδη ο 48χρονος σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της σειράς The Mandalorian- σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν του «Star Wars» στην πλατφόρμα της Disney.


Στο μεταξύ, η βραβευμένη με Emmy σεναριογράφος Λέσλι Χέντλαντ ετοιμάζει μια νέα σειρά «Star Wars» για το Disney+. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Γουαϊτίτι, ούτε πότε θα προβληθεί η νέα σειρά.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM