No.1

Το περπάτημα της Γκουίνεθ Πάλτροου στα βραβεία Emmy έφερε γέλιο και η στιλίστρια εξηγεί τι συνέβη

Το περπάτημα της Γκουίνεθ Πάλτροου στα βραβεία Emmy έφερε γέλιο και η στιλίστρια εξηγεί τι συνέβη Facebook Twitter
3

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε τελικά συγκεκριμένο λόγο που σχεδόν παραπατούσε στην σκηνή των φετινών βραβείων Emmy, όπου ανέβηκε για να κάνει την απονομή του Best Actress Αward.

Το αλλόκοτο περπάτημα της διάσημης ηθοποιού επί σκηνής στην τελετή απονομής που έγινε την Κυριακή δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο και όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους χρήστες να απορούν γιατί βάδιζε έτσι.

«Συγχαρητήρια σε όλους όσοι κέρδισαν απόψε βραβείο Emmy αλλά η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς το βάδισμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στην σκηνή», σχολίασε κάποιος χρήστης. 


Όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση της 46χρονης ηθοποιού, η στιλίστριά της εξήγησε στο Hollywood Reporter πως το ασπρόμαυρο βίντατζ φόρεμα Valentino ήταν εκείνο που έφταιγε για όλα.

«Είναι επειδή το 1963 δεν υπήρχαν σκισίματα στο πίσω μέρος. Για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του φορέματος, δεν ήθελα να αλλάξω το σχέδιο του Valentino», εξήγησε η Ελίζαμπεθ Σάλτσμαν.

Παρά τις δυσκολίες του ρούχου, η Γκουίνεθ Πάλτροου επέλεξε να το φορέσει. «Ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να δείξουμε πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα σου περισσότερο από μια φορά, για να τιμήσουμε έναν πολύ αγαπημένο φίλο», πρόσθεσε η στιλίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For my dear @realmrvalentino because I could not be with you tonight... @bradfalchuk and i love you #valentino1963

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Πολιτισμός
3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια