Ο Ραλφ Λόρεν κυκλοφόρησε συλλογή εμπνευσμένη από την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια

Ο Ραλφ Λόρεν κυκλοφόρησε συλλογή εμπνευσμένη από την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια Facebook Twitter
0

Η Ρέιτσελ Γκριν, ο χαρακτήρας της Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια, δούλευε για πέντε χρόνια στον Ραλφ Λόρεν, με τον διάσημο σχεδιαστή να εμφανίζεται μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς Friends.

Με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς και για να γιορτάσει τον ρόλο του brand, ο Ραλφ Λόρεν συνεργάστηκε με την Warner Bros. Consumer Products για την δημιουργία μια συλλογής ρούχων αφιερωμένης στα Φιλαράκια και στον χαρακτήρα της Ρέιτσελ. 

Ο Ραλφ Λόρεν κυκλοφόρησε συλλογή εμπνευσμένη από την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια Facebook Twitter

Η κολεξιόν απαρτίζεται από καθημερινά ρούχα προορισμένα για εργαζόμενες γυναίκες, με κομμάτια από τις επιμέρους συλλογές Polo και Lauren Ralph Lauren, περιλαμβάνοντας από μάλλινα κοστούμια και ζιβάγκο μέχρι δερμάτινα παντελόνια, σουέντ μίνι ή μίντι φούστες και βελούδινα σακάκια. 

Στα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, μια καρό πλισέ μίνι φούστα και ένα ζιβάγκο φόρεμα από κασμίρ, ρούχα που συχνά φορούσε η Ρέιτσελ στπ γραφείο.


Η παρουσίαση της συλλογής θα γίνει στο Bloomingdale στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να πιουν ένα φλιτζάνι καφέ σε ένα αντίγραφο του Central Perk, όπου οι Ρέιτσελ, Φοίβη, Μόνικα, Τζόι, Τσάντλερ και Ρος σύχναζαν. Στον ίδιο χώρο υπάρχει επίσης ένα αντίγραφο το γραφείου της Ρέιτσελ. «Αυτή η συνεργασία του Ραλφ Λόερν δίνει στον κόσμο την ευκαιρία να ξαναζήσει μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης στα καταστήματά της, με σκηνικά εμπνευσμένα από το σόου», σχολίασε ο Φρανκ Μπέρμαν, αντιπρόεδρος του Bloomingdale.

Ο Ραλφ Λόρεν κυκλοφόρησε συλλογή εμπνευσμένη από την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια Facebook Twitter

Η Τζένιφερ Άνιστον υποτίθεται ότι δούλεψε στα καταστήματα Bloomingdales και στον Ralph Lauren, ο οποίος και εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς στο ασανσέρ.

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ