Απεργία την Πρωτομαγιά

Μύκονος: Η Κένταλ Τζένερ χορεύει «Ζορμπά» και σπάει πιάτα

Μύκονος: Η Κένταλ Τζένερ χορεύει «Ζορμπά» και σπάει πιάτα Facebook Twitter
0

Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο για διακοπές, τραβώντας πάνω της τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον των σκανδαλοθηρικών περιοδικών. 

Το 23χρονο μοντέλο ταξίδεψε στο νησί τον ανέμων με την επίσης διάσημη φίλη της Σανίνα Σάικ, που πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον σύζυγό της, DJ Ruckus. Από τις παραλίες της Μυκόνου και τις βόλτες με φουσκωτό σκάφος μέχρι τα ακριβότερα εστιατόρια του νησιού, η Κένταλ και η Σανίνα απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram και ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο και την «περιέργεια» των followers τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mems ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις


Πριν λίγα 24ωρα, η Τζένερ ανέβασε ένα εντυπωσιακό Instagram Story με τζετ σκι για το #bottlecapchallenge ενώ το μοντέλο εθεάθη και σε νυχτερινό κλαμπ της Μυκόνου, να χορεύει με την παρέα της στον πασίγνωστο ρυθμό «Ζορμπά» και να σπάει πιάτα κατά το ελληνικό έθιμο. 

 
Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM