Kinsey Wolanski: Της έκλεισαν το Instagram και άνοιξε το Twitter

Kinsey Wolanski: Της έκλεισαν το Instagram και άνοιξε το Twitter Facebook Twitter
0

Μπορεί η Kinsey Wolanski να απέκτησε εκατομμύρια ακολούθους μετά την επεισοδιακή εισβολή της με μαγιώ, το Σάββατο στον τελικό του Champions League, το Instagram όμως της απενεργοποίησε τον λογαριασμό λίγο αργότερα. Η εντυπωσιακή ξανθιά επανέρχεται τώρα, ανοίγοντας τον «αχρησιμοποίητο» λογαριασμό της στο Twitter. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That’s my FUCKING GIRLFRIEND ? @kinsey_sue #vitalyuncensored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vitaly (@vitalyzdtv) στις


Μέχρι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, η Kinsey Wolanski ήταν γνωστή μόνο σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram. Όμως εκείνη την ημέρα αποφάσισε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως γνωστή σε εκατομμύρια. 

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό, η Wolanski μπήκε στο γήπεδο όπου αγωνίζονταν η Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ για την κατάκτηση του περίοπτου τροπαίου. Το περιστατικό συνέβη στο 20ο λεπτό του αγώνα και η γυναίκα κατάφερε να φτάσει έως την μέση του γηπέδου πριν οι άνδρες ασφάλειας καταφέρουν να την ακινητοποιήσουν και να την συνοδεύσουν εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Kinsey Wolanski: Της έκλεισαν το Instagram και άνοιξε το Twitter Facebook Twitter

Με το logo του Vitaly Uncensored στο μαγιό, η 22χρονη κατάφερε να διαφημίσει την ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου του συντρόφου της Vitaly Zdorovetskiy. Από 400.000 followers πριν τον τελικό, η Wolanski μετρούσε 2,5 εκατομμύρια ακολούθους μετά την εισβολή της και έγινε Νο1 στα trend του Twitter. Τελικά το Instagram απενεργοποίησε τον λογαριασμό της και η νέα γυναίκα αποφάσισε να στραφεί στον λογαριασμό της στο Twitter. 


Αν και τον είχε ανοίξει τον Μάιο του 2017, είχε κάνει μόνο μία ανάρτηση έκτοτε αλλά τώρα, δύο χρόνια μετά, αναγκάζεται να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό της μετά την διαγραφή από το Instagram. Από χθες, η Wolanski έχει κάνει οχτώ αναρτήσεις αλλά προς το παρόν μόλις 66,5 χιλιάδες followers την ακολουθούν σε αυτή την πλατφόρμα. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM