Avengers: Endgame - Πόσα χρήματα πήρε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές

Avengers: Endgame - Πόσα χρήματα πήρε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές Facebook Twitter
0

Το «Avengers: Endgame» σπάει ταμεία και αναμφισβήτητα έχει προσθέσει αρκετά μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πρωταγωνιστών του, αλλά πόσα ακριβώς χρήματα πήραν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και οι υπόλοιποι ηθοποιοί; 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που υποδύθηκε τον Iron Man, μόνο από το «Infinity War» του 2018 κέρδισε 75 εκατ. δολάρια. Ο διάσημος ηθοποιός εικάζεται επίσης πως έβγαζε 5 εκατ. δολάρια την ημέρα όταν γύριζε το «Spider-Man: Homecoming», ενώ τα έσοδά του για το «Avengers: Endgame» είναι βέβαιο πως θα ξεπεράσουν τα 75 εκατ. δολάρια, καθώς η ταινία στην παγκόσμια πρεμιέρα ξεπέρασε τα 1.2 δισ. δολάρια. 

Ο Κρις Χέμσγουορθ, που υπέγραψε να υποδυθεί τον Thor σε πέντε ταινίες το 2010, επαναδιαπραγματεύτηκε το συμβόλαιό του για να παίξει στα «Infinity War» και «Endgame». Για κάθε ταινία κέρδισε μεταξύ 15 και 20 εκατ. δολάρια. 

Ο Κρις Έβανς φέρεται να έχει παρόμοιο κασέ με τον Χέμσγουορθ και επίσης διαπραγματεύτηκε εκ νέου την συμφωνία που είχε κάνει, προκειμένου να υποδυθεί τον Captain America στα δυο τελευταία Avengers. 

Ο μισθός της Σκάρλετ Γιόχανσον παραμένει άγνωστος, αλλά η ηθοποιός λέγεται πως πήρε 20 εκατ. δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο «Black Widow», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Τέλος οι Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζέρεμι Ρένερ και Άντονι Μακί, που όλοι έχουν δικά τους σόου στο νέο Disney+, επαναδιαπραγματεύτηκαν και αυτοί τις συμφωνίες τους με το στούντιο, οι οποίες είναι ξεχωριστές από τα κινηματογραφικά τους συμβόλαια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλοι οι «Εκδικητές» συγκινημένοι επί σκηνής μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του “Avengers:Endgame”

Culture / Όλοι οι «Εκδικητές» συγκινημένοι επί σκηνής μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του “Avengers:Endgame”

Ο Κρις Έβανς πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι σήμερα ανάμεσα στο κοινό της αίθουσας αλλά είναι κι εδώ πάνω μαζί μου. Σήμερα έκλαψα έξι φορές τουλάχιστον»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM