Τζόνι Ντεπ: Παντρεύεται ξανά με 20χρονη χορεύτρια επιμένουν τα tabloids

Τζόνι Ντεπ: Παντρεύεται ξανά με 20χρονη χορεύτρια επιμένουν τα tabloids Facebook Twitter
0

Ακόμη κι αν ο προηγούμενος γάμος του με το μοντέλο Άμπερ Χερντ μόνο αίσια έκβαση δεν είχε, ο Τζόνι Ντεπ δεν φαίνεται να παραιτείται από τις προσπάθειες για προσωπική ευτυχία και πλέον αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τον θέλουν να παντρεύεται ξανά και μάλιστα με γυναίκα 35 χρόνια νεότερή του. 

Ο λόγος για την 20χρονη χορεύτρια Πολίνα Γκλεν, με καταγωγή από τη Μόσχα, που οι παπαράτσι είχαν εντοπίσει στο πλευρό του ηθοποιού πέρσι και όταν οι δυο τους απολάμβαναν μία βόλτα, στο περιθώριο της περιοδείας του ηθοποιού με την μπάντα του εκεί.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POLINA GLEN (@polinaglen) στις

Φέτος, το ζευγάρι εντοπίστηκε ξανά στο Βελιγράδι και ενώ ο Ντεπ βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Εκεί οι παπαράτσι εντόπισαν τη Γκλεν και τον Ντεπ σε ξενοδοχείο της Σερβίας να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, ενώ τότε προέκυψε και η φήμη ότι ήταν πολύ πιθανό η νεαρή χορεύτρια να μην ήταν ακριβώς ενήμερη για τη φήμη του Ντεπ, πράγμα δύσκολο στην εποχή των social media, αλλά έτσι παρουσιάστηκε αρχικά η είδηση στα tabloids.

Όπως αναφέρεται σε ένα από τα δημοσιεύματα των tabloids που ασχολούνται με τη νέα σχέση του Ντεπ, οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρσι σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες, ενώ η νεαρή χορεύτρια είχε αποκαλύψει σε άνθρωπο του περιβάλλοντός της, ότι ο Ντεπ της είχε ζητήσει να πάνε μαζί στη Μόσχα για να γνωρίσει την οικογένειά της. 

Η ίδια πηγή που μίλησε στη Daily Mail -που αποκάλυψε τη νέα σχέση του ηθοποιού μετά φωτογραφιών- αποκάλυψε ότι η 20χρονη εδώ και μερικούς μήνες μένει μαζί με τον Ντεπ στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες και μάλιστα έχει υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Όπως αναφέρεται πρόκειται για κάτι που υπογράφουν όσοι μένουν στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, ειδικά μετά την έκβαση του γάμου του με την Άμπερ Χερντ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Obsessed.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POLINA GLEN (@polinaglen) στις

Η Γκλεν, όπως τονίζεται, είναι η πρώτη σχέση του Ντεπ με άλλη γυναίκα μετά το "διαζύγιο που τον εξόντωσε, αμαυρώνοντας τη φήμη του" και τις αποκαλύψεις για βίαιη συμπεριφορά. 

Με στοιχεία από DailyMail, Who.com, www.20min.ch

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM