Όσκαρ 2019: Η συμβουλή της Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπράντλεϊ Κούπερ πριν το τραγούδι με την Lady Gaga

Όσκαρ 2019: Η συμβουλή της Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπράντλεϊ Κούπερ πριν το τραγούδι με την Lady Gaga Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει πως βοήθησε τον Μπράντλεϊ Κούπερ να ηρεμήσει πριν την εμφάνισή του στα Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, όπου τραγούδησε το «Shallow» με την Lady Gaga

Σε Instagram Live που έκανε, η 49χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στους θαυμαστές της την συμβουλή που έδωσε στον Κούπερ λίγο πριν ο ίδιος ανέβει στην σκηνή για τα τραγουδήσει το βραβευμένο με Όσκαρ «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born» μαζί με την Lady Gaga. 

«Έδειχνε λιγάκι νευρικός. Απλώς του ψιθύρισα, του είπα, "Το τραγούδι είναι τόσο όμορφο. Όταν ακούσουν τις πρώτες νότες, θα ξεκινήσουν το χειροκρότημα. Οπότε μην ανησυχείς. Απλώς πες το τραγούδι», εξήγησε η Λόπεζ. «Και αυτός μου απάντησε, "Το έπιασα, το έπιασα, ΟΚ"», πρόσθεσε. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε την «καταπληκτικά όμορφη και τρυφερή εμφάνιση» του ζευγαριού, σημειώνοντας πως ήταν «τόσο ξεχωριστό να βρίσκομαι στην πρώτη σειρά σε μια τέτοια μαγεία». 

Η εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga είναι αναμφίβολα η πιο viral στιγμή των φετινών Όσκαρ, λόγω της χημείας μεταξύ τους που έχει πυροδοτήσει μια ατελείωτη σειρά από σενάρια πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματικοί συνεργάτες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM