Έκοψαν τον χαρακτήρα του Τζέσι Σμόλετ από τη σειρά Empire

Έκοψαν τον χαρακτήρα του Τζέσι Σμόλετ από τη σειρά Empire Facebook Twitter
EPA
0

Ο χαρακτήρας του ηθοποιού Τζέσι Σμόλετ «κόπηκε» από τα δύο τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του Fox «Empire», μετά τη σύλληψή του και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του ότι σκηνοθέτησε μια δήθεν επίθεση μίσους εναντίον του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η 20th Century Fox επισημαίνει:  «Γνωρίζουμε τις επιπτώσεις αυτής της διαδικασίας στο καστ και τα συνεργεία που εργάζονται στο σόου και, προκειμένου να αποφύγουμε περαιτέρω προβλήματα στα γυρίσματα, αποφασίσαμε να "κόψουμε" τον ρόλο του Τζαμάλ στα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν».


Ο μαύρος ηθοποιός, που έχει στο παρελθόν δηλώσει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, παραδόθηκε χθες στις αρχές και κατηγορείται ότι προέβη σε ψευδή καταγγελία στην αστυνομία, σχετικά με μια υποτιθέμενη βάρος του επίθεση στις 29 Ιανουαρίου.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως, εκείνη την ημέρα, δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν και έβαλαν μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του. Οι αστυνομικές αρχές του Σικάγο όμως, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Σμόλετ ενορχήστρωσε τη δήθεν επίθεση, διότι δεν ήταν ικανοποιημένος με τον μισθό του στο σόου.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο Σμόλετ πλήρωσε δύο αδελφούς με το ποσό των 3.500 δολαρίων για να προβούν στο σκηνοθετημένο έγκλημα μίσους.

Ο 36χρονος φαίνεται πως ήλπιζε ότι μετά τη δήθεν επίθεση θα είναι πιο εύκολο να αυξήσει τις αποδοχές του. Εάν καταδικαστεί, ο Τζέσι Σμόλετ είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ενός με τριών ετών. 

Μετά τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, ο ηθοποιός είναι τώρα αντιμέτωπος με την απογοήτευση και την οργή των τέως φανατικών θαυμαστών του. 


Οι δικαστικές αρχές όρισαν την εγγύηση για τον ηθοποιό στις 100.000 δολάρια. Ο ίδιος ο Σμόλετ αρνείται σθεναρά όλες τις κατηγορίες.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία είχε συλλάβει τα δύο αδέλφια, που αναγνωρίστηκαν με τη βοήθεια υλικού από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου ο Σμόλετ είχε καταγγείλει ότι του είχαν επιτεθεί.

Η δικηγόρος των δύο αδελφών είπε ότι οι πελάτες της γνώριζαν τον Σμόλετ, καθώς εργάζονταν με εκείνον στο Empire. Δύο ημέρες μετά, η αστυνομία άφησε ελεύθερους τους δύο υπόπτους χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος τους.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM