Μπίλι Κρίσταλ και Τζέιμς Κόρντεν αναβίωσαν τη θρυλική σκηνή από το «When Harry Met Sally»

Μπίλι Κρίσταλ και Τζέιμς Κόρντεν αναβίωσαν τη θρυλική σκηνή από το «When Harry Met Sally» Facebook Twitter
0

Ο Μπίλι Κρίσταλ αναβίωσε την θρυλική σκηνή από το «When Harry Met Sally», όπου η Μεγκα Ράιαν προσποιείται οργασμό ενώ τρώνε μαζί σε ένα εστιατόρια, μόνο που αυτή τη φορά απέναντί του είχε τον Τζέιμς Κόρντεν. 

Ο 70χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Late Late Show όπου μαζί με τον παρουσιαστή αποφάσισαν να «γυρίσουν» ξανά την διάσημη σκηνή από την ταινία του 1989, αλλά με μια μικρή αλλαγή. 

Μπίλι Κρίσταλ και Τζέιμς Κόρντεν αναβίωσαν τη θρυλική σκηνή από το «When Harry Met Sally» Facebook Twitter

«Θέλω να πω, και μην με παρεξηγήσεις, μ' αρέσει να παρουσιάζω ένα talk show, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο. Κάποιοι καλεσμένοι, ειλικρινά, νομίζουν πως είναι πιο ενδιαφέροντες από όσο είναι στην πραγματικότητα», ξεκινά την συζήτηση ο Τζέιμς Κόρντεν. «Λοιπόν, άκου, το άνω όλη μου τη ζωή. Μην ανησυχείς για εμένα, οι παρουσιαστές λατρεύουν να με έχουν καλεσμένο», απαντά ο ηθοποιός. 

Και τότε ο 40χρονος παρουσιαστής τον ρωτάει: «Και πώς το ξέρεις;». «Τι εννοείς; Προσποιούνται ενθουσιασμό;», απαντάει ο Μπίλι Κρίσταλ. 

Σε εκείνο το σημείο ξεκινάει η αναπαράσταση της σκηνής, με τον Τζέιμς Κόρντεν να προσποιείται αλά Μεγκ Ράιαν τον ενθουσιασμένο, έχοντας υποτίθεται ως καλεσμένο απέναντί του στην εκπομπή τον Μπίλι Κρίσταλ. 

Δείτε το βίντεο από το The Late Late Show:

 

Και για όσους δεν έχουν δει ή δεν θυμούνται, δείτε την θρυλική σκηνή από το «When Harry Met Sally»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM