Σκιέρ ζητά τεράστια αποζημίωση από την Γκουίνεθ Πάλτροου - Την κατηγορεί πως τον τραυμάτισε

Σκιέρ ζητά τεράστια αποζημίωση από την Γκουίνεθ Πάλτροου - Την κατηγορεί πως τον τραυμάτισε Facebook Twitter
EPA
0

Μήνυση κατά της Γκουίνεθ Πάλτροου υπέβαλε ένας άνδρας στην Γιούτα των ΗΠΑ, καθώς υποστηρίζει ότι η ηθοποιός ευθύνεται για τους σοβαρούς τραυματισμούς του σε ατύχημα που έλαβε χώρα σε θέρετρο σκι το 2016.


Ο Τέρι Σάντερσον υποστηρίζει στην αγωγή που κατέθεσε την Τρίτη στο κρατικό δικαστήριο της Γιούτα ότι η Πάλτροου έχασε τον έλεγχο κάνοντας σκι πέφτοντας επάνω του με αποτέλεσμα η σύγκρουση να του προκαλέσει τραύμα στον εγκέφαλο και τέσσερα σπασμένα πλευρά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου του 2016, σε πίστα αρχαρίων στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley Resort.


Ο Σάντερσον ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός τον άφησε τραυματισμένο στο βουνό χωρίς να στείλει βοήθεια και πως ένας δάσκαλος σκι του χιονοδρομικού Deer Valley υπέβαλε ψευδή αναφορά που υποστήριζε ότι δεν ήταν η Πάλτροου που προκάλεσε το ατύχημα.


Μέσω της αγωγής του ο άνδρας ζητά αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων από την ηθοποιό για πρόκληση σωματικών βλαβών.


Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε ότι ο η αγωγή δεν έχει βάση και αναμένεται η αθώωσή της.


Από την πλευρά του το χιονοδρομικό κέντρο, για το οποίο επίσης κατέθεσε μήνυση ο Σάντερσον, αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση εφόσον το νομικό ζήτημα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ο Σάντερσον δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του δικηγόρου στο Σολτ Λέικ Σίτι, ότι χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια για να καταφέρει να καταθέσει την αγωγή επειδή αφ' ενός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του λόγω της διάσεισης, αφ' ετέρου έπεφτε συνεχώς πάνω σε νομικά εμπόδια.


Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο που εκπροσωπεί την Πάλτροου, αλλά ποτέ δεν του δόθηκε καμία αποζημίωση ή συγγνώμη. Μάλιστα του είπαν ότι θα μπορούσαν να τον έχουν μηνύσει για τις κατηγορίες που παρουσίαζε.

Ο άνδρας αρνείται ότι μηνύει την Πάλτροου επειδή είναι διάσημη και πλούσια ωστόσο θεωρεί τουλάχιστον αγενές το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το περιστατικό.

«Θέλω να δικαιωθώ» δήλωσε ο 72χρονος άνδρας συμπληρώνοντας ότι «θέλω να ακουστεί η αλήθεια μου»


Οι δικηγόροι του Σάντερσον υποστηρίζουν ότι οι δικηγόροι της ηθοποιού δεν αρνούνται το ατύχημα, ωστόσο αμφισβητούν την υπαιτιότητά της, δήλωσε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Σάικς που εκπροσωπεί τον Σάντερσον.

Τα γεγονότα βασίζονται στη μνήμη ενός γνωστού που έκανε σκι μαζί με τον Σάντερσον την ημέρα του ατυχήματος, είπε ο δικηγόρος. Ο ίδιος ο Σάντερσον είπε ότι δεν θυμάται τίποτα πέρα από το χτύπημα που δέχτηκε πισώπλατα που τον έκανε να χάσει τον έλεγχό του και να τραυματιστεί.


Ο μάρτυρας, Κρέιγκ Ρέιμον, δήλωσε ότι ένας δάσκαλος του σκι στο χιονοδρομικό επέπληξε μάλιστα τον Σάντερσον καθώς ήταν χτυπημένος κάτω στο χιόνι λέγοντας του ότι «έβγαλε εκτός» την Πάλτροου.


Ο δικηγόρος του Σάντερσον υποστηρίζει ότι η ηθοποιός παραβίασε τον κανονισμό που αφορά το σκι και που απαιτεί την παρουσία του σκιέρ στην σκηνή του ατυχήματος έως ότου έρθουν οι πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM