Η Τζένιφερ Άνιστον θα ήθελε ένα reunion από «Τα Φιλαράκια» κι αποκαλύπτει ποιοι διαφωνούν

Η Τζένιφερ Άνιστον θα ήθελε ένα reunion από «Τα Φιλαράκια» κι αποκαλύπτει ποιοι διαφωνούν Facebook Twitter
0

Τα τελευταία χρόνια η ιδέα ενός reunion των διάσημων τηλεοπτικών «Friends» έχει έρθει πολλές φορές στο προσκήνιο, αλλά το καστ και η λοιπή ομάδας παραγωγής γενικά την απορρίπτουν. 

Και τώρα η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά αποφασίστηκε να μην αναβιώσει ποτέ ξανά στη μικρή οθόνη. 

Η 49χρονη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, όπου παραδέχθηκε πως εκείνη, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Λίζα Κούντροου ήθελαν να γίνει το remake και πως στην πραγματικότητα, τα αγόρια της παρέας ήταν αυτά που δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα. 

«Τα κορίτσια λέμε πως θα μας άρεσε να το ξανακάνουμε και τα αγόρια είναι πάντα λιγότερο ενθουσιώδη για κάποιο λόγο», σχολίασε η Τζένιφερ Άνιστον προς απογοήτευση του κοινού. «Οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε απλώς ένα remake των "Golden Girls" σε 40 χρόνια», συνέχισε χαριτολογώντας. 

 

Σε αντίθεση με τις συμπρωταγωνίστριές της η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ανέκαθεν ανοιχτή στην ιδέα ενός reunion. Ωστόσο η Λίζα Κούντροου δήλωσε φέτος πως δεν είναι πολύ βέβαιη ότι θα είχε επιτυχία αν γυριζόταν ξανά η σειρά. «Κάνουν remake στα πάντα. Δεν ξέρω, πώς θα λειτουργούσε αυτό στα Φιλαράκια; Ήταν για μια παρέα στην ηλικία των 20 και των 30, όχι για ανθρώπους στα 40 και στα 50 τους. Αν έχουμε ακόμη τα ίδια προβλήματα, τότε θα ήταν απλώς θλιβερό. Αυτό δεν έχει πλάκα», είχε πει η διάσημη «Φοίβη».

Επίσης ο Μάθιου Πέρι, που υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπινγκ, είχε παραδεχθεί το 2016 πως φοβόταν ότι ένα reunion «θα κατέστρεφε» το σόου μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, άποψη με την οποία έχουν συμφωνήσει και οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM