Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ και γιατί σήμερα «κλαίει από ευγνωμοσύνη»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ και γιατί σήμερα «κλαίει από ευγνωμοσύνη» Facebook Twitter
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, υπερασπίστηκε ξανά τις αμφιλεγόμενες θεραπείες και συμβουλές ομορφιάς που δίνει μέσω του σάιτ της Goop και αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της μένουν ακόμη σε διαφορετικά σπίτια. 

Η 46χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου/ Ιανουαρίου του WSJ. Magazine και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρώην αρραβωνιαστικό της, Μπραντ Πιτ, με τον οποίο είχε σχέση περίπου δυο χρόνια πριν χωρίσουν το 1997. 

Ειδικότερα, λέει πως νιώθει ευγνώμων που όταν χώρισε πριν 20 χρόνια, το επίπεδο «παρακολούθησης» των σελέμπριτι δεν ήταν τόσο έντονο όσο είναι σήμερα. 

«Η Κάμερον Ντίαζ κι εγώ το συζητούσαμε όλη την ώρα. Λέγαμε, "Ευτυχώς που στις αρχές της δεκαετίας του '90 υπήρχαν τόσοι λίγοι παπαράτσι". Κλαίμε από ευγνωμοσύνη που δεν υπήρχε κανείς να μας ακολουθεί και να βλέπει τι κάναμε. Θυμάμαι όταν χωρίσαμε με τον Μπραντ Πιτ, το έγραφε στο εξώφυλλο του New York Post αλλά κανείς δεν με περίμενε έξω από το σπίτι. Αυτό σήμερα δεν θα συνέβαινε ποτέ», λέει χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με τις εναλλακτικές πλην αμφιλεγόμενες συχνά θεραπείες και συμβουλές ομορφιάς, οι οποίες συχνά πυροδοτούν αρνητικά σχόλια, υπερασπίζεται σθεναρά τον τρόπο ζωής της αλλά και το σάιτ της, Goop.  

«Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να κάνω γιόγκα, ο κόσμος έλεγε, "Τι είναι αυτό; Είναι μάγισσα, είναι φρικιό". Πρόσφατα πήγα για γιόγκα κάπου στο Λος Άντζελες και το κορίτσι στην υποδοχή, περίπου 22 ετών, μου λέει, "Έχεις ξανακάνει γιόγκα;". Γύρισα στη φίλη μου και της λέω, "Έχεις αυτή τη δουλειά επειδή εγώ έχω ξανακάνει γιόγκα"», λέει η Γκουίνεθ. «Ζω για μια φορά. Θέλω μια καταπληκτική ζωή. Συνήθιζα να κάθομαι στο τροχόσπιτό μου, καπνίζοντας ένα τσιγάρο και περιμένοντας τον Ίθαν Χοκ να ανοίξει την πόρτα. Και τώρα δείτε με», προσθέτει. 

View this post on Instagram

Back in the chair #pepperpotts #mcu @marvel ous

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Όσο για τον συγγραφέα και παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ, λέει πως οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αν και παραδέχεται πως παρόλο που έχουν παντρευτεί από τον Σεπτέμβριο, κάνουν «αργά βήματα» καθώς συνεχίζουν να μένουν σε διαφορετικά σπίτια. 

«Είναι φανταστικά. Νομίζω πως είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι να επιλέξουμε τον σύντροφό της ζωής μας, περίπου στα μισά. Αλλά γενικά επιλέγουμε ταίρια πολύ νωρίτερα λόγω του θέματος με την αναπαραγωγή. Νιώθω πραγματικά τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο, έναν απίστευτο κι αληθινό σύντροφο», λέει η 46χρονη ηθοποιός.  

Όπως εξηγεί δεν μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι, κυρίως λόγω των παιδιών τους. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει δυο με τον πρώην της, Κρις Μάρτιν, την 14χρονη Απλ και τον 12χρονο Μόζες, κι ο Φαλτσάκ άλλα δυο, επίσης στην εφηβεία. «Με παιδιά στην εφηβεία πρέπει να βαδίζεις αργά. Είναι δύσκολο πράγμα η εφηβεία. Δεν έχω ξαναγίνει μητριά, δεν ξέρω πώς να το κάνω», είπε η ίδια. 

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM