Πρωτοφανείς καταστάσεις στο Παλάτι - Διαψεύσεις και εντολή να βρεθεί αυτός που κάνει αποκαλύψεις

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο Παλάτι - Διαψεύσεις και εντολή να βρεθεί αυτός που κάνει αποκαλύψεις Facebook Twitter
0

Δύσκολα Χριστούγεννα θα περάσει η βασιλική οικογένεια καθώς αυτή τη στιγμή όλα τα ταμπλόιντς έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην υποτιθέμενη κόντρα της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε χθες το Παλάτι καθώς διέψευσε διαρροή φημών με δική του διαρροή, κάτι που δεν συνηθίζεται ποτέ.

«Αυτό δεν συνέβη ποτέ». Με τις τέσσερις αυτές λέξεις, η πηγή από τη βασιλική οικογένεια, διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δύο γυναίκες να έχουν κοντραριστεί και να μην έχουν καλές σχέσεις.

Η φημολογία πυροδοτήθηκε από την ανακοίνωση της μετακόμισης και μετά.

Όταν το Παλάτι δήλωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στις αρχές του επόμενου χρόνου, μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν οι πρώτοι ψίθυροι και την επόμενη μέρα υπήρξαν τα πρωτοσέλιδα που έβαζαν στο πλαίσιο κυρίως την Μέγκαν Μαρκλ.

Από εκείνη τη μέρα και μετά, άρχισαν να πληθαίνουν τα αρνητικά δημοσιεύματα  που μεταξύ άλλων αποκάλυπταν πως η Μέγκαν είχε προβληματίσει αρκετά την οικογένεια και την ίδια τη Βασίλισσα.

Τι είναι αλήθεια και τι όχι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Σήμερα όμως έγινε γνωστό πως όλη αυτή η φημολογία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ.

Οι πληροφορίες λένε πως έχει δοθεί εντολή να σταματήσουν να διαρρέονται φήμες και ιστορίες και να βρεθεί η πηγή του γκόσιπ που τροφοδοτεί την υποτιθέμενη κόντρα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM