Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρήκε μετά από δυόμιση χρόνια τον σκύλο που είχε χάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρήκε μετά από δυόμιση χρόνια τον σκύλο που είχε χάσει (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
1

Μετά από δυόμιση χρόνια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρήκε ξανά τον σκύλο που είχε χάσει και χαρούμενος από την εξέλιξη δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο από τη στιγμή που η σύζυγός του ξεσπά σε δάκρυα αντικρίζοντας την «Χριστίνα»- όπως ονομάζεται ο σκύλος.

Όπως εξήγησε, πριν από τέσσερα χρόνια είχαν βρει τον σκύλο παρατημένο στο χωριό ανήμερα των Χριστουγέννων και πριν δυόμιση αποφάσισαν να τον πάρουν Αθήνα μαζί τους, αλλά χάθηκε. Έκτοτε προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εντοπίσουν την «Χριστίνα», όπως την ονόμασαν, αλλά μάταια, μέχρι που την ξαναείδαν να τριγυρίζει αδέσποτη με το ίδιο κολάρο που της φόρεσαν κάποτε.

«Πριν 4 χρόνια μια αδέσποτη σκυλίτσα του χωριού, μάς υιοθέτησε και τη λατρέψαμε! Τη φώναζαν Χριστίνα γιατί βρέθηκε παρατημένη στο χωριό τη μέρα των Χριστουγέννων. Πριν δυόμισι χρόνια και ενώ θα την παίρναμε μαζί μας στην Αθήνα το σκυλί χάθηκε και για πολύ καιρό γυρνούσαμε τα γύρω χωριά με τη φωτογραφία της, ψάχνοντας την και πάντα κοιτούσαμε στους δρόμους ,στα χωράφια μήπως μας ξεπεταχτεί από κάπου...μάταια. Η Χριστίνα μας, μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ, με το ίδιο κολάρο που της είχαμε φορέσει ΒΡΕΘΗΚΕ να τριγυρνάει αδέσποτη!!!...κι είναι πάλι κοντά μας!», έγραψε στο μήνυμά του ο ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM