Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης και της επόμενης τελετής των Όσκαρ το 2018

Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης και της επόμενης τελετής των Όσκαρ το 2018 Facebook Twitter
0

Μπορεί η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ να επισκιάστηκε από την επική γκάφα στην τελετή απονομής του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ωστόσο, η μετρημένη παρουσία του οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ, με τις σωστές δόσεις χιούμορ και κυρίως τη ψύχραιμη στάση που κράτησε στο τέλος, φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε να επιλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το ABC ανακοίνωσε την επιλογή του Κίμελ, με τον πρόεδρο του τηλεοπτικού δικτύου Channing Dungey να δηλώνει: «Μετά από μόλις ένα χρόνο, δεν μπορούμε να φανταστούμε κανέναν άλλο να παρουσιάζει τα Όσκαρ. Η δεξιοτεχνία και το ταλέντο του Τζίμι στη σκηνή είναι απαραίτητα σε μία βραδιά που όλα μπορούν να συμβούν - και συμβαίνουν».

Ο διάσημος παρουσιαστής έσπευσε να επιβεβαιώσει την παρουσία του στη μεγάλη βραδιά του αμερικανικού κινηματογράφου με το γνωστό του χιούμορ.

«Η παρουσίαση των Όσκαρ ήταν ένα από τα highlights της καριέρας μου και είμαι ευγνώμων στην Cheryl και στον Dawn και στην Ακαδημία που μου ζήτησαν να επιστρέψω για να δουλέψω με δύο από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους, τον Mike De Luca και την Jennifer Tood (σ.σ οι παραγωγοί της βραδιάς). Αν νομίζατε ότι τα κάναμε θάλασσα στο φινάλε αυτή τη χρονιά, περιμένετε να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για την 90η επέτειο των Όσκαρ».

Η 90η απονομή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου του 2018 και θα προβληθεί από το Dolby Theatre.

Ο εναρκτήριος μονόλογος του Κίμελ στη φετινή απονομή των Όσκαρ:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM