ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Squid Game»: Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν

«Squid Game»: Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μία ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν του δημοφιλούς «Squid Game».

Ο σκηνοθέτης της σειράς Hwang Dong-hyuk εμφανίστηκε σε ένα μήνυμα βίντεο κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού TUDUM, όπου η πλατφόρμα ενημερώνει για τις νέες τηλεοπτικές εξελίξεις.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους φανς του Netflix σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το Squid Game», είπε. «Σας παρακαλώ να περιμένετε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουργιες ιστορίες.

»Αλλά στο μεταξύ, έχω ετοιμάσει ένα μικρό δώρο για τους θαυμαστές που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ας ρίξουμε μια ματιά» λέει και ξεκινά το βίντεο.

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας που κουβαλά δύο χρυσόψαρα σε μια σακούλα με νερό. Βρίσκεται στο διάδρομο. Στη συνέχεια μπαίνει σε ένα δωμάτιο.

Ρίχνει τα ψάρια σε μια γυάλα. Το παρατηρεί και τότε φαίνεται το πρόσωπό του. Είναι ο μυστηριώδης Front Man. Έξω από το κτίριο, μια άλλη φιγούρα παρακολουθεί με προσοχή από το παράθυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Hwang έχει ετοιμάσει νέα παιχνίδια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Το νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Moonhwa Ilbo ανέφερε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι θα υπάρξει ένα νέο τέχνασμα που ονομάζεται Cheol-su, «φίλος» της Young-hee, της εμβληματικής γιγάντιας κούκλας που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι «Red Light. Green Light» από την πρώτη σεζόν.

Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια λέγεται επίσης ότι θα ξεκινήσουν το 2023 ενώ η κυκλοφορία της νέας σεζόν υπολογίζεται στα τέλη του 2024.

Μπαίνουν νέοι χαρακτήρες ενώ έχει υπονοηθεί ότι ενδέχεται να επιστρέψουν και μερικοί που πέθαναν στην πρώτη σεζόν.

Με πληροφορίες του NME

TV & Media
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM