Ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust» Facebook Twitter
ABC
0

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, μετά την τραγωδία που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τον Οκτώβριο. 

Ο ηθοποιός κάθισε στο στούντιο του ABC απέναντι από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε την συζήτηση διάρκειας μίας ώρας και 20 λεπτών ως «ωμή» και «έντονη».

«Έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία είκοσι χρόνια στο ABC», είπε ο Στεφανόπουλος κατά τη διάρκεια του GMA σήμερα το πρωί. «Αυτό ήταν το πιο έντονο που έχω βιώσει ποτέ».

«Τόσο ωμά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής, ήταν πολύ πρόθυμος. Απάντησε σε κάθε ερώτηση, μίλησε για τη Χαλίνα Χάτσινς, μίλησε και για συνάντηση με την οικογένειά της» είπε ο δημοσιογράφος.

«Αφηγήθηκε λεπτομερώς τι συνέβη στο πλατό εκείνη την ημέρα και πρέπει να σας πω ότι ήμουν έκπληκτος σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης» πρόσθεσε.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο το απόγευμα στο ABC και στο Hulu.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μπάλντουιν μιλά για το περιστατικό on camera, μετά την σύντομη απόπειρά του να αποφύγει τους παπαράτσι, λίγο μετά το δυστύχημα, από το να ακολουθούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την Χάτσινς ενώ έκανε πρόβα με το όπλο, που κανονικά θα έπρεπε να έχει άσφαιρα, για τα γυρίσματα της ταινίας «Rust» στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο.

Ο Μπάλντουιν πήρε το όπλο από τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, στον οποίο το είχε προηγουμένως δώσει η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η 24χρονη οπλοποιός, υπεύθυνη των props στο σετ της ταινίας. Ο Χολς φέρεται να είπε στον Μπάλντουιν ότι το όπλο ήταν έτοιμο για το γύρισμα.

Καθώς ο ηθοποιός όμως έκανε πρόβα, μια σφαίρα τραυμάτισε ελαφρά τον σκηνοθέτη Joel Souza και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε ερευνά τον πυροβολισμό για να προσδιορίσει πώς και γιατί υπήρχαν πραγματικές σφαίρες στο όπλο.

Με πληροφορίες του VarietyHollywoodReporter

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM