Ο τάφος του Φρανκ Άντεργουντ - Τον σκότωσαν τελικά και εδώ η Ρόμπιν Ράιτ είναι χήρα

Ο τάφος του Φρανκ Άντεργουντ - Τον σκότωσαν τελικά και εδώ η Ρόμπιν Ράιτ είναι χήρα Facebook Twitter
0

Ο Φρανκ Άντεργουντ, o χαρακτήρας που ενσάρκωνε ο Κέβιν Σπέισι στη τηλεοπτική σειρά House Of Cards, είναι νεκρός και δέχεται ένα μάλλον ψυχρό «τελευταίο αντίο» από τη σύζυγο του.. 

Ήταν γνωστό για μήνες πως ο Κέβιν Σπέισι δε θα μετέχει στην τελευταία σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix, οπότε το ότι θα έπρεπε ο χαρακτήρας του Underwood να «πεθάνει» ήταν αναμενόμενο. 

Το Netflix απομάκρυνε τον Σπέισι από τη σειρά τον περασμένο Νοέμβριο όταν έγιναν γνωστές πάμπολλες καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, μερικές αφορούσαν εργαζόμενους στην τηλεοπτική σειρά. 

Στο τρέιλερ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η τηλεοπτική σύζυγος του Underwood, Claire, που ενσαρκώνεται από την Ρόμπιν Ράιτ και  οποία γίνεται η ίδια πρόεδρος των ΗΠΑ στην τελευταία σεζόν της σειράς, εμφανίζεται μπροστά στον τάφο του και μόνο που δεν πανηγυρίζει για το θάνατο του. 

«Θα σου πω όμως αυτό Φράνσις. Όταν θάψουν εμένα δε θα είναι στην πίσω αυλή. Και όταν θα έρθουν για τα συλλυπητήρια θα περιμένουν στην ουρά», εμφανίζεται να λέει η Κλερ Άντεργουντ, πριν "ανοίξει" το πλάνα και γίνει η μεγάλη αποκάλυψη του τάφου. 

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν στις 2 Νοεμβρίου 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM