Υπό βροχή και με προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη

Υπό βροχή και με προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Υπό βροχή και με χαμηλές ταχύτητες, διεξήχθη η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη από τη Χαλκιδική.

Νωρίτερα τα οχήματα κινούνταν σημειωτόν, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων σημειώθηκαν στο ύψος του Σχολαρίου και της Θέρμης.

Η βροχή, μια εκτροπή οχήματος στην κατηφόρα της Καρδίας, η οποία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 21:00, και ένα τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή στο ύψος της Ν. Τρίγλιας, σύμφωνα με την αστυνομία, δημιούργησαν μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Τα οχήματα αυτή την ώρα αναπτύσσουν κανονικές ταχύτητες και η κυκλοφορία διεξάγεται δίχως προβλήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ελλάδα / Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου, αναφέρθηκε εκ νέου στην «απρεπέστατη» συμπεριφορά του, όταν εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά του συνηγόρου του πατέρα της Κυριακής
LIFO NEWSROOM