Ξεσπά η οικογένεια Γιακουμάκη: «Αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη»

Ξεσπά η οικογένεια Γιακουμάκη: «Αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
0

«Είναι αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη», αναφέρουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ αμφισβητούν βίντεο που παρουσιάστηκε στη δίκη.

«Εμείς ως οικογένεια δεν εισπράξαμε ίχνος μεταμέλειας από τους κατηγορούμενους. Είναι αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη», σημείωσαν χαρακτηριστικά.  Εν μέσω της πολύκροτης δίκης που συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα, οι γονείς του φοιτητή ξεσπούν μιλώντας στην εφημερίδα Real News ενώ αμφισβητούν το «βίντεο-ντοκουμέντο» που παρουσιάστηκε στη δίκη.

«Είμαστε αγανακτισμένοι από την εμφάνιση του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο φαίνεται ο γιος μας. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι προέρχεται από το κινητό του παιδιού μας. Υπάρχουν ερωτήματα όμως. Ποιος από αυτούς μπορούσε να έχει πρόσβαση στο κινητό του; Και ήταν παλιάς τεχνολογίας κινητό όχι ένα smartphone με μεγάλες δυνατότητες», λένε οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάλη, σε συνέντευξή τους στην Real News. 

Οι γονείς του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, δηλώνουν πως θα προστατεύσουν με κάθε νόμιμο τρόπο, την τιμή και τη μνήμη του παιδιού τους, ενώ αμφισβητούν συγκεκριμένα σημεία από το επίμαχο βίντεο. «Αναφέρθηκε ότι η εικόνα αυτή ανάγεται σε χρόνο μεταγενέστερο της αλλαγής δωματίου. Από πού βγαίνει αυτό. Πάνω από όλα όμως η φωνή του. Δεν είναι του Βαγγέλη», λέει η οικογένεια. Η δίκη, αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τις αγορεύσεις των συνήγορων και την πρόταση του εισαγγελέα.

Οι εννιά συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορούνται για από κοινού και κατ' εξακολούθηση επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ