Τροχαίο στην Αλεξάνδρας - Οδηγός σκότωσε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε

Τροχαίο στην Αλεξάνδρας - Οδηγός σκότωσε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε Facebook Twitter
2

Οδηγός ι.χ. χτύπησε μηχανή το μεσημέρι της Κυριακής στη λ. Αλεξάνδρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός της, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Όλα έγιναν στις 13:35 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν Μερσεντές σκούρου χρώματος βγήκε με όπισθεν και χτύπησε τη διερχόμενη μηχανή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το θύμα. Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναζητά τον δράστη και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284121, 210-5284068 και 210- 5284069.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

«Η αποκατάσταση του δημόσιου χώρου είναι υποχρέωση του δήμου, αλλά η φροντίδα και η διατήρησή του είναι κυρίως υποχρέωση των δημοτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αστικού Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια